Over Aronde

Aronde werd in 1976 opgericht als diepvriesgroothandel en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de voedingsmarkt. 
Met vestigingen in Brugge en Middelkerke bedient het zowel de professionele als de particuliere klant. Daarnaast beleveren we met onze vijf gekoelde vrachtwagens dagelijks diverse klanten, van de kust tot in het binnenland. Rusthuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, scholen, cateringbedrijven en grote traiteurs zijn onze belangrijkste doelgroepen.
Aronde Brugge is gelegen in het Industrieterrein “De Blauwe Toren” en beschikt over een winkeloppervlakte 2500m². Hierdoor kunnen we een uitgebreid aanbod voorschotelen, van aperitief tot nagerecht.

Eind 2006 kwam het bedrijf in handen van Frank Dedecker. Het bedrijf evolueerde vrij snel van een middelgrote naar een grote onderneming. In het kader van deze groei werd in september 2011 een tweede vestiging geopend in Middelkerke met een winkeloppervlakte van 1.500m². Duurzaamheid, passie , teamspirit, innovatie en service op maat staan centraal. Hiermee werd het imago in de markt verder versterkt. De vernieuwing van het vrachtwagenpark, de koelinstallatie en het IT-pakket optimaliseerden de dienstverlening in 2015. De automatisatie van het aan- en verkoopproces en het stockbeer verzekeren de traceerbaarheid. Aronde biedt ook een online bestelplatform aan voor de professionele klant. De verbouwing van zowel de kantoren als de winkelruimte in Brugge zorgden in 2016 voor een volledige metamorfose.

Het behalen van het Certificaat Autocontrolesysteem  in 2017 bevestigt  ons engagement tegenover de klanten. Het certificaat garandeert een positieve evaluatie van ons systeem, werkwijze, infrastructuur en apparatuur. Aronde blijft ook in de toekomst verder streven naar een duurzame en efficiënte samenwerking met zowel klanten als leveranciers. Samen met u willen we graag blijven groeien als diepvriesspecialist voor  de regio.

Als professional op zoek naar een kwaliteitsvolle frozen food leverancier?